camping ItaliŽ, leuke campings in ItaliŽ aan de RiviŤra.


Welkom bij de Camping beurs !  Op vakantie, lekker kamperen . . .  Welkom bij de Camping beurs !  Lekker kamperen, heerlijk op vakantie . . .Zoekt u een leuke camping Frankrijk of campings in Frankrijk, ItaliŽ spanje hongarije oostenrijk slovenie istrie croatie nederland belgie duitsland, campinggids luxemburg, TsjechiŽ campinggids sardinie elba naturist.  Lekker kamperen.

10 toppers aan de       Italiaanse RiviŤra.
De camping Villaggio dei Fiori (The village of Flowers) is toepasselijk  genoemd naar zijn paradijselijke  geuren en kleuren totaal in harmonie  met het omliggende landschap.  Hier, geheel gelegen in de schaduw van pijn en eucalyptus bomen, ontdekt men hier aldoor de  sensaties van de natuur en de veranderende seizoenen. Uiteraard is de "Stad van Bloemen" voorzien van alle gemakken om u een hťťrlijke, ontspannende en gedenkwaardige vakantie te bieden.
Direct naar de site: www.villaggiodeifiori.it


     

De Camping Edy aan Diano Marina is gelegen in het groen van een typisch olijfgaarde in Bloemenriviera - LiguriŽ; uitgestrekt over 23.000 mq, in een panoramiek uitzicht slechts 800 meter van zee.
De camping biedt een rustig verblijf aan in contact met de natuur.
Het beschikt over een groot zwembad met solarium, een tennisveld, een jeux de buole baan, een kinderspeeltuin en een geschikte barbequeplek.
De camping is ideaal voor verblijven met de caravan of camper..
Direct naar de site: www.campingedy.it

     
  
The staf van camping Rosa heet u aller hartelijkst welkom.
Wij bevinden ons in de golf van Diano Marina, temidden van planten en bomen, 
op slechts 200 m. van het strand. Een perfect gebied voor liefhebbers van 
het leven in de natuur. Ook bieden wij appartementen, sportterrein, 
zwembad met jacuzzi, en animatie voor de kinderen. 
Wij hopen u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.!
Direct naar de site: www.campingrosa.it

 
Onze camping ligt direct aan zee, aan de voet van het oude Romeinse zeeroversnest CERVO. De omgeving wordt door haar zeer milde en bijzonder zonnige klimaat zelfs door de bewoners van Genua geroemd. Het bergachtige achterland nodigt uit tot wandelen en fietsen of tot culinaire excursies
Direct naar de site: www.campinglino.com     

50 jaar geleden waren de heuvels van Ligurie bedekt met stenen, prachtige bloemen en mediterrane begroeiing. Daarna heeft de mens met zijn bebouwing en slechte beleid veel natuur vernietigd. De oprichters van dit vakantiepark, Diomedi Pierfranco en Giovanni Fiori,  hebben met veel inzet dit gebied weer teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat. Op slechts 8 km. van de zee met een schitterend panoramisch uitzicht, achter u ligt de Alassio berg en de  Albenga vlakte ligt rechts van u.
Direct naar de site: www.campingceraunavolta.it
Sinds 1962 Camping Baciccia bieden wij het echte kampeergevoel: een natuurlijke, ontspannende plek waar mensen, caravans en tenten van harte welkom zijn.De zee ligt op 500m. De camping biedt zijn gasten, bungalows , tennisveld, bowl baan, zwembad met zonneweide, sportveld en zomerentertainment. Ons paradijs ligt temidden van een groene oase met eiken, eucalyptus, esdoorns en lindebomen.
Direct naar de site: www.campingbaciccia.it


Wij zijn een vakantiepark prachtig gelegen in de mediterrane begroeiing op slechts 600 m. van zee. Pian dei boschi is een camping met afgezette plaatsen, bungalows, appartementen, restaurant met mediterrane keuken, zwembad, parasols, ligstoelen, markt, bar, videogames, tennis, five-a-side voetbal, zwemschool, entertainment and excursies.
Direct naar de site:
www.piandeiboschi.it

 Villaggio Di Giuele (camping, appartementen), is een vakantiedorp met een *** sterren hotelcomfort. De Finale LiguriŽ is een bekende toeristenbestemming beroemd door zijn zandig strand, dat in de mooie vallei Calvisio met typische Italiaanse groene vegetatie, langs de oude Romeinse weg Julia Augusta is gelegen. De camping ligt op slechts 1500 meter van de zee en biedt een uitgebreide  wandroutes en mountainbike en free-climbing mogelijkheden. Voor liefhebbers van de zee biedt de Finale Ligure een ruime keus van vrije en privť stranden, allen gemakkelijk te bereiken te voet in 10 minuten, per fiets of met onze pendeldienst naaar het strand naar het  stadscentrum.
Direct naar de site: www.ilvillaggiodigiuele.it

Camping la Sfinge bevindt zich tussen de beroemde plaatsen CINQUE TERRE en PORTOFINO, te midden van groene pijnboombossen en acacia's en strekt zich uit tot over een oppervlakte van 18.000 meter in een betoverend dal. Van juni tot september zorgt de camping gratis voor een privť-busje naar het strand en het treinstation.
Direct naar de site: www.campinglasfinge.com

Info aanvragen?  download ons aanvraagformulier

                        Meer campinginfo uit deze streek?  Kijk eens op campings ItaliŽ                         


Free Hit Counters
Free Counter